Ügyfélszolgálat +36 23 802695 (H-P: 8:00-18:00)

Menük

Keresés

Kosár

Az Ön kosara üres. Hát nem kár érte?

Nálunk öröm vásárolni. Az üres kosár pedig olyan szomorú. :-(

Kosár

Az Ön kosara üres. Hát nem kár érte?

Nálunk öröm vásárolni. Az üres kosár pedig olyan szomorú. :-(

Otthon
Főoldal
>
Kategória
>
Otthon
>
Konyha és étkező
>
Sütőedények
>
Sütőforma püspökkenyérnek

Sütőforma püspökkenyérnek

Ez a termék a kedvencek közé került.

Leírás

A fonott kalácson és a német vidékeken ismert krisztuskalácson (Stollen) kívül a karácsonyhoz tartozik a püspökkenyér is. Sütésének megkönnyítése céljából alakította ki a német Zenker cég ezt a kiváló minőségű, tapadásgátló TEFLON Classic felületű sütőformát. Hőálló 230 C hőmérsékletig. A tapadásgátló felület biztosítja, hogy a kész püspökkenyér könnyen kiborítható a formából. Méretek: 30 x 11,5 x 7 cm. Német minőség 5 éves garanciával. Teflon Classic tapadásgátló felület Hőálló 230 C-ig Egyszerű karbantartás Németországban gyártva 5 éves garancia

Paraméterek

Anyag
Acél
Termék színe
Fekete
Paraméter
30x11,5x7 cm
Méret
30x11,5x7 cm

Értékelések 0

There are no reviews

Értékelés hozzáadása

Önnek ajánljuk

Ez a termék a kedvencek közé került.

Szilikon kuglófforma

Szilikon kuglófforma

Süssön kuglófot ebben a tartós szilikonból készült formában. Érdekes formája mindenki érdeklődését felkelti majd, akit csak megkínál ezzel a nagyszerű finomsággal. Ez a szilikonforma könnyű, és ha többet vesz belőle, a formák egymásba helyezhetők. Belső felülete megfelelő kezelés mellett tapadásmentes marad, a tészta nem ragad a formába, a megsült kuglófot pedig könnyű kiborítani. A forma -40°C és 220°C közötti hőmérsékleten használható.Méretek: átmérője 24 cm, magassága 9 cm.Master Pastry Chef karbantartási ajánlás: A szilikonformákat nem szabad mosogatógépben elmosni. A mosószer miatt a forma anyaga túlságosan kiszáradhat, ami azt okozhatja, hogy a tészta a formába tapad. A szilikont mindig folyó víz alatt, agresszív zsírtalanítószerek nélkül mossa el (súrolószer sem ajánlott). Így finom zsíros réteg marad a forma felületén, ami biztosítja a tapadásmentességet. A szilikonforma nem hagy foltot és nem színeződik el. Ha biztosra akar menni, akkor a formát olajjal vagy egy darab vajjal törölje át. A megsült süteményt előbb hagyja kihűlni, mielőtt kifordítja a formából. Kiborítás előtt kissé meglazíthatja a formát, hogy megkönnyítse a kiborítást. Süsse a kuglófot a formában egy sütőlapon. A szilikon nem stabil, így megremeghet, elmozdulhat sütés közben. Ha közvetlenül a rácsra helyezi a sütőformát, a végén előfordulhat, hogy eldeformáltan húzza majd ki a sütőből. Ezért inkább helyezze a formát egy sütőlapra, majd így öntse bele a folyékony tésztát. Ráadásul így könnyebb lesz majd a tálcát és a formát együtt az előmelegített sütőbe helyezni. Szilikon sütőformaKönnyű és egymásba helyezhető -40°C és 220°C közötti hőmérsékleten használhatóKézi mosás agresszív zsírtalanítószerek nélkül

 
4 020 Ft

Raktáron a szállítónál